Armas-festivaalin ohjelmistoa: Rantarouvat

7.10.2017 klo 17.00, Vuotalo, Helsinki
Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Armas-festivaalin ohjelmistoa: Rantarouvat

7.10.2017 klo 17.00 - 19.00

23€ – 25€

 

Kuule, kaikella rakkaudella.

Rantarouvat on Lauri Nurksen ohjaama, Sinikka Sokan ja Jaana Saarisen tähdittämä lempeän oikukas komedia, jonka Anna-Leena Härkönen kirjoitti juuri näitä naisia varten. Nämä rouvat tietävät ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan.

Rakastatko miestäsi vielä, ainakin tuhannen avioliittovuoden jälkeen, vai oletteko yhdessä vain, koska et uskalla lähteä? Entä sinä, joka olet aina lähtenyt etkä koskaan oppinut jäämään! Oletko joku toisten parisuhdeasiantuntija, koska kukaan ei ole kelvannut loppuun saakka? Ja mikä on siihen loppuun saakka, tähän päivään vai kunnes kuolema meidät erottaa.

Voipaperiin pakattujen voileipien äärellä käydään keskustelu, jossa ikääntyvän naisen elämä, sen ilot, surut ja kysymykset kiteytyvät pintaan ja puheeksi kahden tuntemattoman kesken. Tämä tarina on kuin tosi, niin tunnistettavia ovat rypyt sen kasvoilla.

Rooleissa Sinikka Sokka ja Jaana Saarinen, ohjaus Lauri Nurkse, käsikirjoitus Anna-Leena Härkönen, puvustus Anniina Kuula, maskeerauksen suunnittelu Minna Pilvinen, lavastus Niina Suvitie, valosuunnittelu Esa Näykki, äänisuunnittelu Marko Korkeaniemi, tarpeisto Riitta Tapio, tuotanto Linnateatteri

Kesto 1 h 50 min, sis. väliajan

la 7.10. klo 17, liput 25/23 €

Järj. Linnateatteri & Vuotalo

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.10.2017
Aika:
17.00 - 19.00
Hinta:
23€ – 25€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vuotalo
Vuosaarentie 7 , Helsinki,

Järjestäjä

Vuotalo, Linnateatteri