Teatteri Rollo: Kotia kohti (Kallion kirjasto)

12.10.2019, Kallion kirjasto, Helsinki
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri Rollo: Kotia kohti (Kallion kirjasto)

12.10.2019

Teatteri Rollon ikäihmisille kohdennettua Kotia kohti -esitys nähdään Kallion kirjastossa valtakunnallisella vanhustenviikolla lauantaina 12.10. klo 12.00. Esitys on maksuton ja avoin kaikille.

Sisarukset Vuokko ja Veikko joutuvat hylkäämään huonokuntoisen lapsuudenkotinsa ja lähtevät etsimään uutta kotia. Haussa on kaksi yhden hengen huonetta vanhusten palvelutalosta. Tehtävä ei ole helppo, sillä sisaruksilla on molemmilla omat tapansa. Veikko, entinen pelimanni herää usein öisin laulamaan ja soittamaan, mutta saako asumispalvelukeskuksessa soittaa öisin? Vuokko, entinen opettaja on tarkan järjestyksen ihminen. Asioiden ja esineiden tulee olla Vuokon haluamassa järjestyksessä tai muuten joku (yleensä Veikko) saa kuulla kunniansa. 

Esityksen kesto on noin 40 minuuttia.

Lokakuussa ensi-iltansa saava Kotia kohti -esitys jatkaa ikäihmisille suunnattua toimintaa, jossa laadukas, ammattilaisten toteuttama teatteriesitys viedään vanhusten luo palvelukeskuksiin.

Teatteri Rollo on vuonna 1972 perustettu helsinkiläinen ammattiteatteri. Rollon toimintaa rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki. Teatteri kiertää koko Suomen alueella kouluissa, päiväkodeissa, ikäihmisten palvelukeskuksissa, kulttuurikeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Esityksiä on vuosittain noin 100 kpl.

Tiedot

Päivämäärä:
12.10.2019
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kallion kirjasto
Viides linja 11 , Helsinki, Suomi

Järjestäjä

Teatteri Rollo