1. Tapahtumat
  2. Kuopion Kaupunki

Kuopion Kaupunki

Tänään

Oodi ikääntymiselle

Kuopio Kuopio

Millaisesta kulttuurista, taiteesta tai luovuudesta sinä nautit? Onko sinulla vinkki tai salaisuus arvokkaalle elämällesi? Tule keskustelemaan kanssamme, jakamaan elämänohjeesi ja täyttämään pieni kulttuurikysely. Vastalahjaksi tarjoamme aineettomia kulttuurilahjoja. Lahjoja antamassa ja esiintymässä yhteisömuusikko Antti Raekallio, muusikko Jone Pekkarinen, yhteisötaiteilija Tiina Vertainen ja runoilija Leena Raveikko. Kirjastossa järjestettävissä tilaisuuksissa henkilökunta opastaa kirjaston e-palvelujen (mm. äänikirjojen, verkkokirjaston) käyttämiseen.... Read more »

Kulttuurikahvila 60+

Kuopion Kaupunginkirjasto

Luontovoimaa lempeydellä Millainen voisi olla tutkimusmatka omaan luovuuteen ja sisältä kumpuavaan taiteeseen lähiluonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia hyödyntäen? Green Care -asiantuntija Milla Bouquerel. Teemaan liittyvää kirjavinkkausta: Kuopion kaupunginkirjasto Vapaa pääsy!

”Rikas-Rikas olen muistoissain” – jokainen muisto on kertomisen arvoinen

Rautavaaran Kirjasto Rautavaara

”Rikas-Rikas olen muistoissain” - jokainen muisto on kertomisen arvoinen! Omaelämäkerrallisessa sanataidetyöpajassa keskustellaan, muistellaan elettyä elämää ja kirjoitetaan muistoja näkyviksi, runoiksi ja tarinoiksi. Tapahtumassa kartoitetaan myös senioreiden toiveita ja käytön esteitä kulttuuripalveluihin liittyen. Seniorin kertoessa toiveistaan, hänen on mahdollista osallistua sanatyöpajaan taiteilija Sari Siltavuoren kanssa.

OMIN SILMIN -valokuvakirja

Särkiniemen asukastoiminnan ikääntyneiden omakuvaprojekti toteuttama voimauttavan valokuvan menetelmää hyödyntävä kuvakirja on julkaistu. Tutustu kuvakirjaan täällä.