Elvis vs Beatles

7.10.2020 klo 18.00, Kanneltalo, Helsinki
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elvis vs Beatles

7.10.2020 klo 18.00 - 21.00

30€

Elvis ja The Beatles eivät ole koskaan esiintyneet samassa konsertissa, mutta nyt on mahdollisuus kuulla legendojen hittejä Kanneltalossa. Ikimuistoisia kappaleita tulkitsevat Raulis Memphis Band ja Tinos.

Raulis Memphis Band esittää charmilla ja vankalla ammattitaidolla esitettyä Elviksen 50–60-lukujen alkuperäistä rock ’n’ roll -musiikkia, joka tempaa mukaansa niin nuoret kuin ikinuoretkin. Ohjelmistoon on koottu kestosuosikkeja Elviksen tuotannosta ja tulkinnat ovat ajan hengen mukaisia.

Kokeneista muusikoista muodostuvassa kokoonpanossa soittavat Rauli Parmes (laulu), Valentin ”Val” Stefanov (kitara ja laulu), Leif ”Lefa” Kiviharju (basso ja laulu), Ari Berghäll (kontrabasso) ja Seppo ”Suntsi” Järvinen (rummut ja laulu).

Tinos on vuonna 1965 perustettu sixties- ja Beatles-musiikkia esittävä yhtye, jonka ohjelmistoon kuuluu melodista ja moniäänisesti laulettua poprokkia, räväkkää rock ´n´ rollia ja rautalankaa. Tinos on kerännyt mainetta erilaisissa tilaisuuksissa ja sixties-tapahtumissa aina ulkomaita myöten, esim. maineikkaalla Cavern Clubilla Liverpoolissa Beatles-viikoilla vuosina 2018 ja 2019, Espanjan Fuengirolassa 2019 sekä Ranskan Lillessä Beatles Night -festareilla 2019.

Tinos-kokoonpanossa esiintyvät pitkän linjan muusikot Hans ”Hate” Sjöblom (rummut ja laulu), Kari Aulo (soolokitara), Jussi Koskinen (kitara ja laulu) ja Janne Viitanen (basso ja laulu).

Kesto 2 t, sis. väliajan

30 €, Lippu.f

Tiedot

Päivämäärä:
7.10.2020
Aika:
18.00 - 21.00
Hinta:
30€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kanneltalo
Klaneettitie 5 , Helsinki , Suomi
Kotisivu:
www.kanneltalo.fi

Järjestäjä

Kanneltalo
Kotisivu:
http://www.kanneltalo.fi/