ILTATÄHTI Vilmifestivaali: Downton Abbey & Olen suomalainen

7.10.2019 klo 12.00, Arthouse Cinema Niagara, Tampere
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ILTATÄHTI Vilmifestivaali: Downton Abbey & Olen suomalainen

7.10.2019 klo 12.00

klo 12.00 Michael Engler: Downton Abbey (UK 2019) -K7-122 min

Tänä syksynä kansainvälinen ilmiö Downton Abbey muuttuu loisteliaaksi valkokangaselämykseksi, kun katsojien rakastama Crawleyn perhe ja heidän uskollinen palveluskuntansa valmistautuvat elämänsä tärkeimpään tapahtumaan. Uutinen Englannin kuninkaan ja kuningattaren vierailusta kartanossa käynnistää skandaalien, romantiikan ja juonittelun värittämän tapahtumaketju, joka asettaa Downtonin tulevaisuuden vaakalaudalle. Elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes ja sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa.

klo 14.30 Aleksi Mäkelä: Olen suomalainen (Suomi 2019) -K12- 113 min Sumeliusklubi/Musa

Elokuva on tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, unelmien tavoittelusta ja taistelusta oman paikan löytämiseksi. Elokuva kertoo itsensä voittamisesta ja elämän pettymyksistä. Ennen kaikkea tämä on tarina selviytymisestä ja ujosta savolaispojasta, josta lopulta kasvaa koko kansan tuntema legenda, Kari Tapio.

 

Liput: 7 euroa

Ikäihmisten oma elokuvafestivaali on tamperelaisittain Iltatähti Vilmivestivaali ja elokuvanäytökset ovat osa Tampereen Armas-festivaalia.

Elokuvia näytetään Arthouse Cinema Niagarassa, joka on itsenäinen, tunnelmallinen yhden salin elokuvateatteri Kehräsaaren sydämessä. Kehräsaari on vanha tehdasmiljöö. Niagaran omistaa Pirkanmaan elokuvakeskus ry. PEK on vuodesta 1982 saakka edistänyt elokuvakulttuurin tuntemusta Pirkanmaalla.

Iltatähden järjestää tamperelainen Sumeliuksen Senioriklubi ry ja PEK.

Nyt jo kahdeksas ILTATÄHTI Vilmivestivaali järjestetään 7.10.-11.10.2019

Tiedot

Päivämäärä:
7.10.2019
Aika:
12.00

Tapahtumapaikka

Arthouse Cinema Niagara
Kehräsaari , Tampere,