ILTATÄHTI Vilmifestivaali: Marian parastiisi & Missä olet, Bernadette?

9.10.2019 klo 12.00, Arthouse Cinema Niagara, Tampere
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ILTATÄHTI Vilmifestivaali: Marian parastiisi & Missä olet, Bernadette?

9.10.2019 klo 12.00

klo 12.00 Zaida Bergroth: Marian paratiisi (Suomi 2019) -K12- 111 min -ensi-ilta 4.10.2019

1920-luku, Kokkola. Karismaattinen ja enkelimäinen Maria Åkerblom johtaa vainotun lahkonsa jäsenet Helsinkiin, jossa he matkansa välietappina majoittuvat kauniiseen huvilaan, Villa Toivolaan. Öisin Maria vajoaa transsiin ja saarnaa seuraajilleen enkelin hänelle välittämää sanaa. Yksi Marian omistautuneimmista seuraajista on uskossaan kiihkeä, teini-ikäinen Salome. Mutta mitä kätkeytyy magneettisen kiehtovan Marian ulkokuoren taakse?

klo 14.30 Richard Linklater: Missä olet, Bernadette? (Where´d You Go Bernadette?,USA 2019) 130 min

Maria Semplen samannimiseen menestysromaaniin perustuva arvostetun ohjaajan Richard Linklaterin elokuva Missä olet, Bernadette kertoo palkitun nerokkaan arkkitehdin ja itsetutkiskelijan Bernadette Foxin tarinan. Uhrattuaan vuosia elämästään perheelleen hän haluaa jälleen päästää luovuutensa valloilleen. Bernadetten elämänmuutos vie hänet uskomattomalle matkalle, joka käynnistää hänen elämänsä uudelleen ja johtaa itsensä uudelleen löytämiseen. Bernadetten seikkailu vie hänet perheen ja kodin turvasta Antarktiksen jäisiin maisemiin. Löytäessään itsensä, myös hänen perheensä huomaa, kuka hän todella on. Missä olet, Bernadette? tutkii mitä tapahtuu, kun elämä haastaa meidät löytämään inspiraatiomme uudelleen. Voiko luovuutensa menettänyt aloittaa kaiken uudestaan?

 

Liput 7 euroa

Ikäihmisten oma elokuvafestivaali on tamperelaisittain Iltatähti Vilmivestivaali ja elokuvanäytökset ovat osa Tampereen Armas-festivaalia.

Elokuvia näytetään Arthouse Cinema Niagarassa, joka on itsenäinen, tunnelmallinen yhden salin elokuvateatteri Kehräsaaren sydämessä. Kehräsaari on vanha tehdasmiljöö. Niagaran omistaa Pirkanmaan elokuvakeskus ry. PEK on vuodesta 1982 saakka edistänyt elokuvakulttuurin tuntemusta Pirkanmaalla.

Iltatähden järjestää tamperelainen Sumeliuksen Senioriklubi ry ja PEK.

Nyt jo kahdeksas ILTATÄHTI Vilmivestivaali järjestetään 7.10.-11.10.2019

Tiedot

Päivämäärä:
9.10.2019
Aika:
12.00

Tapahtumapaikka

Arthouse Cinema Niagara
Kehräsaari , Tampere,

Järjestäjät

Sumeliuksen Senioriklubi ry
Pirkanmaan elokuvakeskus ry