Teatteri Rollo: Hukkareissu (Raasepori)

22.10.2019 klo 14.00, Maria-koti, Helsinki
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri Rollo: Hukkareissu (Raasepori)

22.10.2019 klo 14.00 - 15.00

Sulo Armas Taisto, Into Uljas Voitto ja Tyyne Hellä Sointu saapuvat kuulemaan konserttia. Matkasta uhkaa muodostua hukkareissu, kun esiintyjät ovat kateissa. Reippaat eläkeläiset päättävät pelastaa tilanteen ja järjestää oman konsertin. Menoa ei haittaa, vaikka Sulo välillä unohtaa kaiken, Tyyne puhuu muut pyörryksiin ja Into haluaisi vain urheilla. Hukkareissusta tuleekin musiikkimatka, jossa laulujen ja soiton lomassa nähdään erikoista senioriurheilua, kuten vastapäiväänjuoksua ja kuuhyppelyä. Loppuhuipennuksena käynnistetään eläkeläisten ja yleisön yhteinen tuolizumba. 

Sulon, Inton ja Tyynen reissulla viihtyvät kaikenikäiset katsojat. Reissu kestää noin 40 minuuttia. 

Huom! Vain palvelutalon asukkaille. 

Teatteri Rollo toteuttaa vuosina 2018-2019 Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa kaksivuotista “Hukkareissu on hyvä reissu” -hanketta, jossa vahvistetaan ikäihmisten osallisuutta ja osallistumista kulttuuriin. Hankkeen aikana Rollo on vieraillut ikäihmisille kohdennetulla Hukkareissu-esityksellä jo 60:ssä vanhustyön yksikössä maanlaajuisesti ja esitykset ovat tavoittaneet jo yli 6000 katsojaa. Ikäihmisille suunnatuista esityksistä onkin tullut pysyvä osa teatteri Rollon ohjelmistoa.

Teatteri Rollo on vuonna 1972 perustettu helsinkiläinen ammattiteatteri. Rollon toimintaa rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki. Teatteri kiertää koko Suomen alueella kouluissa, päiväkodeissa, ikäihmisten palvelukeskuksissa, kulttuurikeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Esityksiä on vuosittain noin 100 kpl.

Tiedot

Päivämäärä:
22.10.2019
Aika:
14.00 - 15.00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Maria-koti
Maariantie 18 , Helsinki, Suomi

Järjestäjä

Teatteri Rollo