Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PerformanceSirkuksen Lapinlahden Lähteen kirjoitustyöpajaryhmä

ma 6.5. klo 14.30 - 16.30

Vapaa pääsy

Kirjoitustyöpajan tavoite on aktivoida kirjoittamisesta kiinnostuneita harrastamaan kirjoittamista ja harjoittamaan samalla muistia, kognitiivisia taitoja, aktivoida muistoja ja muistamista.

Kirjoittamisen aihepiiri on laaja; yhteiskunnallisesta problematiikasta naisen asemaan, yksilön asemasta muuttuvassa sosiaalis-kulttuurisessa viitekehyksestä, yhteiskunnan näkymättömien näkyväksi tekemiseen.

Työpajoissa sukelletaan omaan elettyyn elämään, reflektoiden elämänpolun ilojen, surujen kirjoa, myötäelävästi ja syvämerkityksellisesti. Keskiössä on ihminen, joka rakastaa, vihaa, pettyy, ymmärtää, suvaitsee ja tuntee empatiaa. Tuntee inhimillisesti ja syvästi.

Kirjoitustyöpajalaisia rohkaistaan arjen taiteen tutkimiseen; omien kokemusten, tunteiden ja huomioiden reflektointiin. Kirjoitustyöpajat integroituvat tulevaisuudessa esityskonseptiin, joka rakentaa ja tuo ikääntyneille yhteisöllisyyttä, osallisuutta, osallistavuutta, draaman ja tarinateatterin elementtejä yhdistelevän matalan kynnyksen toimintaa sekä rohkaisee ja kannustaa ikääntyneitä rentoon ja turvallisessa ympäristössä toteutettuun itseilmaisuun.

Kirjoitustyöpajoja on järjestetty yhteistyössä Lapinlahden Lähteen kirjoitustyöpajaryhmän kanssa maanantaisin (joka toinen viikko) klo 14:30-16:30 22.1.2024 lähtien.

Tiedot

Päivämäärä:
ma 6.5.
Aika:
14.30 - 16.30
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://performancesirkus.fi/2023/02/kirjoitustyopajaryhma

Tapahtumapaikka

Lapinlahden Lähde
Lapinlahdenpolku 8
Helsinki,

Järjestäjä

PerformanceSirkus
Scroll to Top