Kapsäkki mukana ARMAS-festivaaleilla ilmaisesityksillä

Musiikkiteatteri Kapsäkki haluaa tukea ARMAS-festivaalin missiota tuoda iloa senioreiden arkeen.  Tarjoamme siksi ohjelmistoon 5 pääsymaksutonta esitystä tiloissamme Hämeentie 68.

Tiloihin on esteetön kulku. Noudatamme tarkkoja ohjeistuksia niin desinfioinnin kuin turvavälien suhteen. Paikat on siksi varattava etukäteen liput@kapsakki.fi tai puhelimella 045 120 1200 ma-pe 11-15).

6.10.2020 klo 18.00 (kesto n 60 min) Teatterisali

Lauluja elämälle! – musiikki ja viihdeohjelma, jonka esiintyjinä Hosse ”Juha” Hostikka (laulu ja supliikki), Niko ”Nico” Kumpuvaara (haitari ja supliikki) sekä Ari-Matti ”Arska-Masa” Hedman (laulu, suplik inte). 

6.10.2020 klo 14.00 (kesto n.60 min) Bistro K

Trubaduuri Antti Korhonen esittää klassisen kitaran ja Suomi-iskelmän helmiä. Ohjelmassa kuullaan mm. klassisen kitaraohjelmiston kuuluisimpiin sävellyksiin kuuluvat ”Recuerdos de la Alhambra – Muistoja Alhambrasta” sekä ”Cavatina – teema elokuvasta Kauriinmetsästäjä”. Lisäksi konsertissa kuullaan suomalaisen iskelmämusiikin rakastettuja klassikoita mm. Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta.

10.10.2020 klo 11.00  (kesto noin tunti) Teatterisali
Lauluhetki Eskon kera
Nummisuutareista tuttu. tyylitelty ”Esko” -hahmo saapuu runokorinsa kanssa ilostuttamaan päiväänne. Esityksessä kuullaan Eskon hulvattomien monologien lisäksi tuttuja runoklassikkoja A.Kiveltä, E. Leinolta ja muilta romantiikan ajan klassikkorunoilijoilta. Esityksessä on myös paljon musiikkia ja lapsuudesta tuttuja lauluja.

Esiintyjät:
Veini Nupponen (Esko), laulu ja saha Tuija Rantalainen, piano, laulu ja haitari

10.10.2020 klo 13.00 ( kesto noin tunti) Teatterisali

Lukulamput palavat yhä
Musiikkiteatteriesitys vie kevättalven 1944 herkkiin tunnel­miin laulumusiikin ja draaman keinoin. 

​Aution museon yläkerrassa istuu Taideteollisuuskeskuskoulun opiskelija, nuori sotilas, joka on tullut lomalle piirtääkseen harjoitustyönsä loppuun tietämättä, pääseekö hän rintamalle palattuaan enää koskaan kotiin. Nuori naisopiskelija on ollut koko päivän huvilan kellarissa tarkastamassa sinne evakuoituja aarteita. Museonhoitaja paljastaa, minkä oudon museovieraan hän näki ikkunasta pari vuotta aiemmin. Hän myös pohtii, miten käy Helsingille ja sen henkisille kansallisaarteille.​

Aikakauden iskelmät ja Anna-Mari Kähärän sota-ajan runoihin säveltämä musiikki lohduttaa ja rohkaisee museon väkeä.  Anna Kortelaisen käsikirjoittaman näytelmän esittävät Reetta RistimäkiLinda Hämäläinen ja Joel Mäkinen. Pukusuunnittelija Marja Uusitalo.

Kantaesitys oli Kansalliskirjastossa 19.2.2020. Lisäksi esitys on nähty Hakasalmen huvilassa.

10.10.2020 klo 14.00 (kesto n 90 min)

Juha Kotilainen & Ruuskanen Railio Duo: 

Helmeileviä klassikoita – konsertti kuin lasi kuohuvaa!

Ikivihreä musiikillinen makumatka

Tässä lämminhenkisessä ja salonkimusiikillisessa konsertissa kuullaan musiikkia monella tyylillä: Musikaaliduettoja, ooppera- ja operettihupailua sekä romanttisen keinahtelevaa jazziskelmää, Eino Leinon klassikkorunoja unohtamatta. Kotilaisen vahva ja karismaattinen oopperailmaisu yhdistyy Railion viihteellisempään musikaali-, laulelma- ja jazz-tyyliin. Maija Ruuskasen pianistinen sointipaletti kruunaa kokonaisuuden. Tämä konserttimatka vie mielen ja kielen keskikesän järvenpinnan kimmellykseen ja luvassa on hurmaavan yllätyksellinen musiikillinen makumatka.

Esiintyjät:

Juha Kotilainen – laulu

Veera Railio – laulu & viulu

Maija Ruuskanen – piano

Scroll to Top