Mind the Gap! -seminaari huhtikuussa Kaapelitehtaalla

Helsingin kaupunki ja Kaapelin Mediakeskus järjestävät iltapäivällä tiistaina 25.4. ikääntyneiden kulttuuritoimintaa käsittelevän webinaarin otsikolla Mind the Gap! Tapahtumassa pohditaan, mitä kaikkea tietoa tarvitsemme, kun kehitämme ikääntyneille laadukkaita ja saavutettavia kulttuuripalveluita. Lisäksi pohditaan, mitä tietoa on jo saatavilla ja kuinka sitä voitaisiin hyödyntää nykyistä tehokkaammin sekä mitä tietoa meidän tulisi saada vielä lisää. 

Puheenvuorot:

  • Oleta vähemmän – tiedä enemmän. Data-analyysi ikääntyneiden liikkumisesta / Minna Paajanen
  • Arviointityökalut apuna ikäihmisten kulttuurihyvinvoinnin kehittämisessä/ Matti Selin, etsivä kulttuurityö, Rovaniemen kaupunki
  • Inhimillistä tietoa. Rikas ymmärrys ikäihmisten elämästä ja kokemuksesta kulttuuripalveluiden kehittämisen lähteenä. / Laura Perjo, Lead Strategist, Pentagon Insight Oy

Kutakin puheenvuoroa seuraa kommenttipuheenvuoro.

Tilaisuuden keynote puheenvuoron pitää David Cutler (The Baring Foundation, UK), joka kertoo miten dataa hyödynnetään Iso-Britanniassa ikääntyneiden kulttuuripalveluiden kehittämisessä.

Tilaisuuden avaa Kai Huotari (Koy Kaapelitalo), joka kertoo uudesta EIT Culture & Creativity -ohjelmasta, joka tulee tukemaan innovaatioita luovilla aloilla yhdistämällä juurikin tiedon ja käytännön, eli tutkimuksen, koulutuksen ja yritystoiminnan.

Tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaan Turbiinisalissa tiistaina 25.4. klo 13-16:15. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja se myös striimataan Zoomin kautta. Laitamme ohjelman kokonaisuudessaan ja Zoom-linkin tapahtumaan myöhemmin.

Scroll to Top