Yle Teemalla festivaalin teemoihin sopivia dokumentteja nyt ja festivaalin aikana!

Armas on saanut Yleltä suosituksia festivaalille sopivista Yle Teeman dokumenteista! Yhteen pääset käsiksi vaikka heti ja loput esitetään Teemalla syyskuun lopussa ja lokakuun alussa, jonka jälkeen ne ovat katsottavissa Areenassa.

 

Mikäli haluat aloittaa festivaalin jo nyt, onnistuu se vaikka heti kotisohvalta käsin. Yle Areenasta löytyy nimittäin Agnès Vardan, 90, uusin, ihana elokuva Kasvot, kylät. Elokuvaan ja sen kuvaukseen pääset tästä: https://areena.yle.fi/1-4254806

”(Visages, villages, Ranska 2017) Kolmekymppinen katutaiteilija ja yhdeksänkymppinen elokuvaohjaaja lähtevät kameroineen tien päälle. Yhteinen valokuvaprojekti vie heidät ja tämän hurmaavan dokumenttielokuvan katsojat tapaamaan ja kuvaamaan oman elämänsä sankareita ympäri Ranskan maaseutua. Ohjaus Agnès Varda ja JR.”

-https://areena.yle.fi/1-4254806-

 

 

Kuvassa Kuvataitelija JR ja ohjaaja Agnés Varda.
Kuvaaja: NonStop Entertainment
Kuvassa Kuvataitelija JR ja ohjaaja Agnés Varda.
Kuvaaja NonStop Entertainment

 

 

Syyskuun lopulla ja lokakuun alkupuolella esitetään kolmen kovan seitsemänkymppisen musiikintekijänaisen muotokuvat lauantai-illoissa: Marianne Faithfullin (29.9.), Mavis Staplesin (6.10.) ja Carly Simonin (13.10.). Niistä löytyy lisätietoa täältä:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/08/25/musiikkia-elokuvaa-dokumentteja-kissoja-teeman-lauantai-illat-syksylla-2018

Kuvassa Mavis Staples.
Kuvaaja Film First Co
Kuvassa Carly Simon.
Kuvaaja Heidi Wil
Kuvassa Marianne Faithfull.
Kuvaaja Stephane Sednaoui SEDNAOUI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top