ARMAS etsii tuotantoassistenttia syksyksi

Kaapelin Mediakeskus hakee tuotantoassistenttia syksylle 2021!Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä energiselle ja osaavalle valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tapahtumien tuottamisen ja viestinnän parissa. Tuotantoassistentin paikka on mahtava mahdollisuus tutustua Suomen suurimman kulttuurikeskuksen Kaapelitehtaan sekä Suvilahden toimintaan.Kaipaamme apuasi mm. näihin tehtäviin:

• ikääntymistä juhlistavan Armas-festivaalin tuottaminen sekä festivaalin sosiaalisen median kanavien ja nettisivujen päivitys

• Kaapelitehtaan nettisivujen päivitys- ja kehitystyöt

• vuokralaishaastatteluiden teko ja valokuvaus

• Kaapelitehtaan Konttorin tapahtumien koordinointi ja tuottaminen

• Suvilahden yleisökierrosten kehittäminen ja opastus

Haemme luotettavaa, innostunutta ja omatoimista tekijää. Graafinen osaaminen sekä kokemus tapahtumatuottamisesta, budjettiseurannasta ja eri julkaisujärjestelmistä lasketaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ja kyselyt 4.6.2021 mennessä osoitteeseen: raisa.karttunen[at)kaapelitehdas.fi.

Etsimme assistenttia 4 kuukauden työsuhteeseen ajalle 9.8.- 10.12.2021. Osa työtehtävistä sijoittuu ilta-aikaan.Palkka: 2400 €/kk.

Kaapelin Mediakeskus Oy on Kiinteistö Oy Kaapelitalon tytäryhtiö. KOY Kaapelitalo on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka omistaa, peruskorjaa ja vuokraa vanhoja teollisuuskiinteistöjä kulttuurikäyttöön. Yhtiön liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Ruoholahdessa sijaitseva Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehdas uusiutuu 2021 valmistuvan Tanssin talon myötä. Yhtiö hallinnoi myös Suvilahden vanhaa energiantuotantoaluetta Kalasataman alueella sekä Nilsiänkatu 10:ntä Vallilassa.

Scroll to Top