Kaapelin Mediakeskus hakee tuotantoassistenttia syksylle 2022

Armas-festivaalin koordinoija Kaapelin Mediakeskus hakee tuotantoassistenttia syksylle 2022. Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä energiselle ja osaavalle valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tapahtumien tuottamisen ja viestinnän parissa.

Tuotantoassistentin paikka on mahtava mahdollisuus tutustua Kaapelitehtaan ja Suvilahden kulttuurikeskusten toimintaan. Työpaikka sijaitsee pääosin Kaapelitehtaalla.

Kaipaamme apuasi mm. näihin tehtäviin:

  • – ikääntymistä juhlistavan Armas-festivaalin tuotannossa avustaminen sekä festivaalin sosiaalisen median kanavien ja nettisivujen päivitys
  • – Kaapelitehtaan sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannossa, Taiteiden yö -tapahtuman tuotannossa, opasteiden kehittämisessä sekä Kaapelitehtaan Konttorin tapahtumissa avustaminen
  • – Suvilahden yleisökierrosten kehittäminen, opastus ja valokuvaus

Haemme luotettavaa, innostunutta ja omatoimista tekijää. Kokemus tapahtumatuottamisesta ja budjettiseurannasta, sekä graafinen osaaminen lasketaan eduksi. Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja kyselyt 2.6.2022 mennessä osoitteeseen: raisa.karttunen@kaapelitehdas.fi.

Etsimme assistenttia 4 kuukauden työsuhteeseen ajalle 1.8.- 30.11.2022. Osa työtehtävistä sijoittuu ilta-aikaan. 

Palkka: 2600 €/kk.

Kaapelin Mediakeskus Oy on Kiinteistö Oy Kaapelitalon tytäryhtiö. KOY Kaapelitalo on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka omistaa, peruskorjaa ja vuokraa vanhoja teollisuuskiinteistöjä kulttuurikäyttöön. Yhtiön liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa. Ruoholahdessa sijaitseva Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Vuonna 2021 Kaapelitehdas uudistui Tanssin talon valmistumisen myötä. Yhtiö hallinnoi myös Suvilahden vanhaa energiantuotantoaluetta Kalasataman alueella sekä entistä lääketehdasta N10:ntä Vallilassa.

Scroll to Top